Rödspetta

5 portioner

Ingredienser:
5 fiskfileér
1 ägg
salt
peppar
1 dl ströbröd
1 dl mjöl
matfett

Gör så här:
1.
Skölj fisken och torka av med hushållspapper (om fisken är fryst behövs den inte sköljas)
2. Tag tre flata talrikar. Vispa ägget och häll det på den ena tallriken, på den andra tallriken lägger du ströbrödet blandat med lite salt och peppar och på den sista tallriken mjölet.
3. Tag fisken och vänd i mjölet, sedan i ägget och till sist i ströbrödsblandningen. Obs! Gör detta precis innan stekning.
4. Stek fisken vackert brun på medelvärme, vänd inte på fisken mer än en gång.

Servera med pressad potatis och någon god sås.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0